Vacature

Type:
ICT (binnen en buitendienst)

Contractvorm:
Vast dienstverband

Korte omschrijving:
Young Professional IT bij een bank.

Gewenste opleiding:
HBO/WO

Aantal uren:
36

Locatie:
Den Haag en Leeuwarden

Wie zoeken wij?:
Jij bent een (bijna) afgestudeerde HBO'er of WO'er met een ICT achtergrond of duidelijke interesse in IT. Je bent een ambitieuze starter met bij voorkeur een bêta achtergrond. Je hebt in ieder geval een sterke interesse in IT. Je bent communicatief vaardig, kantgericht en flexibel. Je kan je omgeving overtuigen van jouw ideeën.

Wat ga jij doen?:
Het Business Information Services (BIS) faciliteert de informatietechnologie die onze opdrachtgever nodig heeft voor het aantrekken en behouden van klanten. Je start in een uitdagende IT functie. Je bent betrokken bij uitdagende projecten die direct invloed hebben op onze klanten en je bent een ambassadeur van de verandering die onze opdrachtgever naar een data gedreven digitaal klantbedrijf doormaakt.

Wat bieden wij?:
Je krijgt een vakgerichte opleiding om je zo snel mogelijk kennis van je vakgebied eigen te maken en je te ontwikkelen als professional. Daarnaast heeft onze opdrachtgever een ontwikkeltraject dat je samen met jouw collega starters doorloopt. Dit is gericht op de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden. Je solliciteert voor een rol als Young Professional. In overleg met jou, de manager en de afdeling recruitment wordt bepaald welke functie het beste past bij jou en je ambities past. Je krijgt bij onze opdrachtgever alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt daarbij ondersteund door ervaren collega's en de andere Young professionals.