Vacature

Type:
Administratief en Secretarieel

Contractvorm:
Werkerervaringsplaats

Korte omschrijving:
chemisch georiënteerde, administratieve medewerker bij een grote internationale organisatie.

Gewenste opleiding:
HBO/HBO+ werk en denkniveau

Aantal uren:
0

Locatie:
Vlaardingen

Wie zoeken wij?:
Je hebt een Bèta opleiding en affiniteit met chemie en voeding. Je hebt affiniteit met voedingsmiddelen en ingrediënten. Je hebt een basiskennis van MS Office, Excel, Word, Outlook. Je hebt ervaring in administratief werk. Je bent analytisch vaardig. Je bent proactief en communicatief vaardig.

Wat ga jij doen?:
Wat ga je doen? Wij hebben een tijdelijke functie als administratieve medewerker R&D bij de afdeling Microbiology & Analytical bij een grote organisatie, die wereldwijd toonaangevend is in fast- moving consumer goods, standplaats Vlaardingen. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het verwerken van informatie uit analytische methodes. Je werkt in een team van 3 personen. Tot je taken behoren het uitvoeren van specificaties en analytische opdrachten, het verwerken van informatie in MS Office (Excel) en lezen, begrijpen en downloaden van analytische methodes. Je krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen via het krijgen van directe verantwoordelijkheid, training en diverse uitdagingen Zo kun je bijdragen aan een bedrijf waar getalenteerde mensen met energie, creativiteit, expertise en passie nauw met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen te realiseren.

Wat bieden wij?:
Een uitdagende, tijdelijke functie waarin je eigen verantwoordelijkheden en taken hebt en waar je je eigen ideeën in kunt brengen. Onder goede begeleiding krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om zelfstandig te werken.